الباذنجان المخلل

الباذنجان المخلل اهم المقبلات المصرية بالصور
http://up.hawaaworld.com/up/sites/up.hawaaworld.com/files/links/0a2fba58d940976d2253b1c270d368d3.jpeg
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيف حالكم يا حلوين يارب تكونو كلكم بخير كل سنة وكلكم طيبين ويارب يتقبل صيامنا ويغفر ذنوبنا
انا النهاردة حبيت انزل اهم المقبلات المصرية وهو الباذنجان المخلل وسامحوني لو كان حد نزله قبل كدة انا اعرف ان كل بلد وليها طريقة اتمني الطريقة دي تعجبكم لانها لذيذة ومحبشة زي ما بيقولو ولاد البلد
بسم الله الرحمن الرحيم
اول حاجة طبعا نغسل الباذنجان كويس ونقطع العرف بتاعه وبعدين نقليه

http://up.hawaaworld.com/up/sites/up.hawaaworld.com/files/links/2b3394c522069f418a7c748fd6ea350c.jpeg

نضغط عليه بالشوكه لما نلاقيه طري نعرف انه استوي ننشله من الزيت ونحضر الخلطة


http://up.hawaaworld.com/up/sites/up.hawaaworld.com/files/links/b5628e18f97855b9276ae2c3b76827bf.jpeg


قرنين فلفل حامي و2 فلفل رومي ويفضل لو الوان و ثوم زي ما في الصورة وشوية ملح و نعناع جاف وشوية كمون ونصف فنجان خل معلش انا بعمل المقادير بالبركة حسب التعود علشان كدةحطيت صورتهم علشان تقدرو حجم الكية


http://up.hawaaworld.com/up/sites/up.hawaaworld.com/files/links/1fed708003c4cada0096a12016f5dfea.jpeg


نفرم كله في الكبة مع بعض ونحط عليهم الخل ونبدا نفتح الباذنجان ونحشي باخلطة وفي الاخر نعصر عليه ليمون

http://up.hawaaworld.com/up/sites/up.hawaaworld.com/files/links/0a2fba58d940976d2253b1c270d368d3.jpeg


وشوفي فلفل الالوان عمل شغل ازاي
منقول بتصرف

0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :