سمك بوري مقلي بالصور من مطبخ الأميرة








سمك بوري مقلي


المقادير

سمك  بوري على عدد افراد الاسرة 

للتتبيل 

ملح + كمون + ثوم مدقوق + ليمون


دقيق للقلي


زيت



الطريقة

اغسلي السمك كويس جداااا



اخلطي الملح والكمون  والثوم

احشي السمك من الداخل بالتتبيلة  ومن الخارج ايضا  واعصري عليه الليمون واتركيه ساعة على الاقل قبل القلي






جهزي طبق فيه دقيق مخلوط بملح وكمون ايضا عشان يعطي نكهة حلوة للسمك

قلبي السمكة في الدقيق كويس جداااا

سخني الزيت  للقلي 

ونزلي السمكة وقلبيها على الوجهين  حتى يحمر لونها 

وطلعيه على ورق نشاف ليمتص الزيت

قدميه مع ارز وسلطة خضراء وسلطة طحينة






0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :