سمك فيليه على طريقة كنتاكى من رشا موسى




المكونات 



ك سمك فيليه مقطع عريض
كوب لبن رايب
2 معلقة خل
2 معلقة كاتشب
2 معلقة هوت صوص
2 معلقة مسطردة
البهارات

معلقة كبيره من كل نوع

فلفل +شطة +بصل بودر +ثوم بودر +كمون +بهارات السمك+ كزبرة +جنزبيل بودر + زعتر + ملح حسب الرغبة



الطريقة


نضيف ربع البهارات على السمك


 ثم نضيف الرايب مع الكاتشب والمسطردة والهوت صوص والخل والملح ويترك لمدة ساعة او اكتر
 شكل السمك بعد ساعة

 باقى المكونات 

دقيق +ربع البهارات
نصف كوب زيت +ربع البهارات
كورن فلكس +ربع البهارت


 نكسر الكورن فلكس شوية

 الزيت مع البهارات


 نخد السمك من التتبيلة على الدقيق


 نحط السمك فى الزيت



 ثم فى الكورن فلكس



 بشكل ده ويدخل الفرن على درجة حرارة 200 من فوق وتحت لمدة 45 دقيقة






وتقدميه بالهنا والشفا 



0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :