صينية بطاطس وكوسة بالدجاج بشكل جديد من رشا موسى



بالشوكة نقشر الكوسة عشان تكون بالشكل دة

نقطع البطاطس انصاف

ونقطع الكوسة انصاف بالطول

وبملعقة الشاي نكحتها من النصف 
نسلق الكوسة لمدة اربع دقائق
ونحمر البطاطس
نحمر قلب الكوسا وقلب البطاطس


نحمر بصلة مع معلقة زيت ثم نضيف عليها الفراخ المفرومة وملح وفلفل

ثم نضيف قلب الكوسا والبطاطس على العصاج
نعمل شوية عصير طماطمة مسبكة ونحط شوية فى قاع الصينية

ثم نرص البطاطس والكوسا
ونحشيهم

وعلى الوش شوية من التسبيكة مع شوية جبنة مبشورة وتدخل الفرن لحد ما تحمرة




































شكل صنية الكوسا والبطاطس القوارب بعد الخروج من الفرن









0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :