طريقة عمل الدمي جلاس من رشا موسى



طريقة عمل الدمى جلاس

المكونات
عظم عجل من عند الجزار اسمها ماسورة



 نضيف معها جزر بصل كرفس ورق لورى فلفل اسود حص



وعلى الوش شوية دقيق ويدخل الفرن على درجة حرارة عاليه جدا لمدة ساعة



 شكل العظم بعد الخروج من الفرن



 حلة كبيرة فيها 8 لتر ماء تغلى



 ثم نضيف فيها كل العظم بمكوناته



 وده شكلها بعد ساعة من الغلى





 وهنا بعد 5 ساعات وطبعا على نارة هادية جدا جدا







وده شكلها بعد 12 ساعة
طلع عنى معه




 نصفي  الدمى جلاس كده




 ثم نعبيها في اكياس  ونحفظها   في الفريزر




 ال8 لتر ماء عملو 5 كوبيات ويدخل الفريزر بعد ما يبرد خالص

وطبعا انا عملها لان هستخدمه كتير فى رمضان وكل سنة وانتم بالف خير وينعاد علينا وعلى كل المسلمين بخير








0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :