كبدة محمرة بطريقة Safy Om Amr







كبدة محمره بطريقتي :

نقطع الكبده شرايح نتبلها بالاتي
ملح وفلفل وكمون وشطه وكزبره
م ك من كل من :
خل ـ صويا صوص ـ عصير ليمون
توم
معلقة صغيرة  مسطرده
نخلط التتبيله بالكبده ونتركها 3 ساعات او اكتر
في طاسه ساخنه جدا بها زبده وزيت نحمر الكبده وبعد ما تتشرب وتاخد لون نضيف فلفل اخضر مقطع ونقلبه دقيقه ونطفي وتقدم 

وبالهنا والشفا 


0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :