الكبسة السعودي باللحم الضاني من رشا موسى




الكبسة السعودي  ( باللحم الضاني او الفخد الضاني )


مكونات الكبسة السعودية ولا اسهل من كده
 لحمة ضانى
 ارز بسمتى
 بهارات الكبسة ليمون خاف +قرفة خشب +حبهان +قرنفل +فلفل اسود حص كركم
 طماطم بصل فلفل اخضر حار
 زيت
مع ورق لوري وكمون حصى


ديه بهارات كبسة بس لو مش موجودة ممكن كركم او زعفران بودر عشان اللون




الطريقة :


اولا نغلى ماء ثم نضيف هبر اللحمة لحد ما تغلى كويس مع بعض نضيف

كل البهارات مع الطماطم والبصل والفلفل 


 شكلها بعد ما استوات اللحمة 

نشوح الرز مع الزيت ثم نضيف الشوربة الناتجة من تسوية اللحمة بس نصفيها الاول - 

شكل الرز بعد السوا مع اليمون

ثم نضيف اللحمة على الوش مع قطع من الفشة المسلوق

الكبسة السعودي عند التقديم 











0 التعليقات:

إرسال تعليق

ضع تعليقك هنا

 
Design by Free Wordpress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Templates | :